Soundware Sverige > Nyheter > Nyhetsarkiv
Tillbaka
LM5/LM5D - nya Loudness plug-ins från TC ElectronicPro Tools
TC_LM5_web.jpg

Danska TC Electronic lanserar nu LM5 och LM5D "Loudness Radar Meter" för ProTools HD-plattformar!

De nya plug-insen är framtagna för användning i musik-, post production-, broadcast- och film-miljöer och visar bl a; Instant Loudness, Loudness History och True-Peak level enligt en ny internationell standard.

LM5 Loudness and True-Peak Level Meter - i en multi-plattformsmiljö är det viktigt att leveranskriteriet enkelt kan specificeras och mötas även av de som inte primärt aretar med ljud. Några av de leveranskriterier som man utgår från idag ger oklara direktiv och mycket extra tid spederas på ljudprpoduktion och kvalitetskontroll. Med användning av LM5 går man ett standadiserat steg framåt - plug-in'en kan användas för realtids justering och noggrann specifikation av alla sorters ljudsignaler och omfattar både mono, stereo och 5.1 format.

Pris LM5: 8 396 kr ex moms  Beställ här!

LM5D Loudness and True-Peak Level Meter with Universal Descriptors - är en utökad version av LM5. I enlighet med ITU-R BS.1770 inkluderar LM5D även "center of gravity" och "consistency". Sport- och nyhetsprogram, musik, reklamfilmer och spelfilmer kan med denna plug-in karakteriseras exakt och standardiserat.
LM5D är tänkt att användas där man har noggranna leverans-specifikationer, där precisa nivåer eller där logging krävs. Om dialognivåer är en viktig parameter kan LM5D användas för att mäta vanlig dialog enligt Dolby LM100.

Pris LM5D: 10 796 kr ex moms Beställ här!

TC_LM5banner_web.jpg


Vill du testa de nya LM5-pluggarna - klicka här för en 10dagars demo

.......................................................................................................................................................
Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer