Soundware Sverige > Nyheter > Nyhetsarkiv
Tillbaka
Sennheiser Evolution G3Generelle nyheder
g3.gif
Sennheiser lanserar nu den trådlösa mikrofonserien - Evolution G3 som består av nya 100-G3, 300-G3 och 500-G3 serierna. För reportrar och filmare finns också ENG-G3 systemen.
De kompletta systemen garanterar en enkel och snabb set-up. Sändarna kan synkroniseras med mottagarna via ett IR-interface. Antalet kompatibla frekvenser är utökat och alla enheter i nya G3-seriern har 42MHz frekvensfönster, och det finns nu hela 1680 valbara frekvenser med mycket hög selektivitet. Bland kapslarna i 900 serien finns nu den MIPA Award belönade e 965 kondensator kapseln som har ett 1-tums membran och ställbar karaktär njure / supernjure direkt på kapseln.
G3-modellena kan på ett mycket enkelt sätt hitta lediga frekvenser genom att scanna av området där det ska användas. Man kan också enkelt byta kapslar i alla serier genom ett nytt modulsystem.
Systemets akustiska frekvensomfång har utökats ner till 25 Hz!!! vilket sprider ett leende på alla basisters läppar.
På 100-serien kan man via inbyggd Eq. höja diskanten och skära basen. Man kan också i displayen välja att se en gitarr/bas stämapparat. En ny funktion är också gitarrkabel simulering.
300-serien som vänder sig mot installationsmarknaden, konferenser, kyrkor.... har fått en programmerbar mute-knapp (Push-To-Talk) på handsändare och på ficksändaren via en trådad kontroll (RMS1)som kan hållas i handen eller sättas fast på kläderna. Alla serier går att köra i stand-by läge med RF-signalen avstängd för att kunna förbereda enheterna utan att sända. Mycket praktisk då man som musiker har två beltpack och bara en mottagare. Snabbare scenbyte.
In-ear-monitor systemet ew 300 IEM G3 har fått diversitymottagning och en 5-bands eq. för personlig monitorering av sina öron snäckor.
De nya 500- och 300-serien har begåvats med en 5-bands grafisk Eq.
I 500-serien har kapslarna till handsändarna hämtats från evolution 900-serien och till ficksändare passar den klassiska myggan MKE 2-Gold bäst.
Alla portabla sändare och mottagare kan strömförsörjas via två vanliga AA-batterier, men även med ett speciellt ackumulatorpack från Sennheiser. Därför har nu alla portabla hand och ficksändare samt mottagare, utom Plug-On sändaren, externa laddkontakter
Evolution Wireless 300- och 500-serien har nu utrustats med Ethernet interface för enkel övervakning och hantering av systemet. Via en vanlig nätverksswitch kan alla rackmonterade mottagare och sändare kopplas direkt till en PC med Sennheisers program "Wireless Systems Manager". Den professionella mjukvaran gör övervakning och ändring av parametrar mycket enkelt att hantera. För att ytterligare öka säkerheten mot intermodulation i multikanalsystem kan uteffekten på sändarna sänkas från 30mW till 10mW, vilket gör det möjligt att använda ännu fler kanaler inom ett givet frekvensområde.
.......................................................................................................................................................
Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer