Soundware Sverige > Nyheter > Nyhetsarkiv
Tillbaka
Music & Lights väljer SD7Generelle nyheder
sd7topp.jpg
Music & Lights väljer DiGiCo SD7!
Music & Lights i Västerås är först i Sverige med att investera i en DiGiCo SD7. DIGiCo SD7 är idag det mest kraftfulla mixerbordet för livebruk på marknaden och gjord att klara av de riktigt stora jobben. Micke Ljungberg på Music & Lights säger: ”Dagens produktioner kräver så många in och utgångar att valet av SD7 blev lätt och vi har så bra erfarenhet av våra DiGiCo D5. Att sedan användarvänligheten och kapaciteten är bättre än våra D5:or är självklart bara positivt.”

DiGiCo SD7 kan hantera upp till 256 processerande kanaler med Dynamisk EQ, Multiband kompressor på alla in och utgångar samt upp till 48 stereo effekter och 32 grafiska EQ. SD7 har också marknadens mest kompetenta Snapshot automation med detaljerad "scope" kontroll och relativa uppdateringar. Flexibel layout av kontrollyta som kan hantera upp till 1392 I/O anslutningar samt extern videomonitor, routing och kamera.
”Det är klart att det är kul att ha det mest avancerade live mixerbordet i Norden” säger Micke Ljungberg. ”Att ligga längst fram i teknisk "pole position" är ett naturligt honnörsord för oss!”

Music & Lights AB har från starten 1987 utvecklats till att bli en av Skandinaviens ledande aktörer i branschen. Företaget har idag kapacitet att leverera kompletta tekniklösningar inom ljud, ljus, bild, scen och transport till evenemang allt ifrån mindre lokala produktioner till arena produktioner i paritet med de största evenemang som genomförs i Skandinavien.

För mer info:


www.digico.biz
www.music-lights.se


 

.......................................................................................................................................................
Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer