Soundware Sverige > Nyheter > Nyhetsarkiv
Tillbaka
Guntermann & Drunk Systems - KVM ExtendersGenerelle nyheder
De vanligaste problemen som uppstår vid användning av vanliga KVM lösningar vid redigering, är att de inte ger dig full upplösning på två monitorer och kontroll utan delay. Gunter Mann & Druncks ledande analoga och digitala KVM lösningar har löst dessa problem åt dig.

Deras produkter präglas av mycket hög prestanda, tillförlitlighet, solid teknologi och mycket hög kvalitet. G & D har ett optimalt utbud av produkter och lösningar för broadcast och post produktion. G & D är nästan ensam leverantör inom TV-sektorn i Tyskland.

guntermann_drunck1_400.png

Med sina multi-plattform KVM Extenders, kan högljudda och störande datorenheter flyttas ut ur bullerkänsliga produktionsmiljöer. Datorutrustning och de människor som handhar systemen det kan vara upp till 10.000 meter bort från varandra - och bara ihopkopplade med vanligt standard kablage som CAT5/6 eller optisk fiber.

KVM Extenders kan skicka signaler för tangentbord, pek-don, video, ljud, RS232 och USB. Med stöd för olika videoformat (DVI + VGA), hög bildkvalitet och integration med specialiserade tangentbord för TV produktion, erbjuder G & Ds KVM Extenders ett komplett koncept.

guntermann_drunck2_400.png

Med KVM Switcher och Matrix switcher till olika datorenheteter kontrolleras och administreras från en eller flera användarpaneler. Det är användbart i stora produktionsmiljöer, eller för att ge samtidig åtkomst för flera användare av produktionsutrustning, i t ex. OB-bussar.

Alla lösningar från G & D har hög prestanda och låg latency, och ger förlustfri kommunikation mellan utrustning och den anslutna datorutrustningen. IP-baserade lösningar ger tillgång till administration av datorutrustning över Ethernet, ända ner på BIOS-nivå.
guntermann_drunck3_400.png
Du kan läsa mer om marknadens bästa KVM-lösningar här...

Ta ut datorutrustningen från studiomiljön

G & Ds KVM-lösningar gör det möjligt att flytta all datorutrustning ut ur studion och in i egna maskinrum. Programledare, tekniker och producenter, har full tillgång till datorutrustningen från sina produktionslokaler. I realtid - utan förlust av kvalitet eller kontroll. Genom att flytta datorutrustningen ut ur studion sänks ljudnivån och samtidigt minskar behovet av kyla i bullerkänsliga produktionsmiljöer.

guntermann_drunck4_400.png

KVM-lösningar från G&D ger dig dessutom:

-Platsbesparande lösningar för OB-bussar
-Lätt och flexibel konfiguration för mobila produktioner
-Övervakning och hantering av utrustning

Besök Gunter Mann & Druncks hemsida och läs allt om hur deras produkter och lösningar kan ge dig en enklare produktionsvardag - med högre kvalitet på produktionerna!

Guntermann & Drunck

.......................................................................................................................................................
Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer