Soundware Sverige > Nyheter > Nyhetsarkiv
Tillbaka
Besök oss på Monitor Roadshow den 2, 3 och 5 oktober!Generelle nyheder
monitor_roadshow_2017s_600x120

Kom och besök oss på Monitor Roadshow den 2, 3 och 5 oktober!

Vi ställer ut på Monitor Roadshow på Malmömässan 2:a oktober, Eriksbergshallen i Göteborg 3:e oktober och München bryggeriet i Stockholm 5:e oktober.

Kom och prata med oss i vår monter där vi visar våra senaste produkter från Ljud och Bild från b.l.a: Avid, DiGiCo, Waves, RME, Studer, Genelec, Clear-Com, Ross Video, Grass Valley, Barnfind och Streaminglösningar.

Passa även på att spana in flera produkter inom Ljud-, Ljus-, Bild-, Medie- och AV-teknik, Broadcast eller Digital signage, samt delta i de spännande seminarier som anordnas.

Registrera dig här för fri entré till både mässan och seminarierna.


Monitor Roadshow anordnas för tredje gången den 2-5 oktober av Hansen Förlag och hette tidigare Monitor Expo. Mässan besöker under sina turnéer 3 städer i södra eller norra Sverige. På mässan får besökare chans att på ett demokratiskt vis träffa och prata med de största aktörerna i branschen. Mötet är i fokus och Monitor Roadshow strävar efter att vara en plats där personer möts och knyter nya kontakter. Inträde till mässan och seminarium är alltid fritt.


.......................................................................................................................................................
Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer