Soundware Sverige > Om Soundware > Organisation

Organisation

Soundware Sverige är en del av Dan Technologies A/S och en integrerad del av Danmon Svenska AB.

Soundware vänder sig till den proffesionella audiomarknanden med fokus på Broadcast, Efterbearbetning, Film, Live, Rental, Radio, Teater och TV. Vi fokuserar på ljudkvalitet - med vår mångåriga erfarenhet av professionell ljudutrustning, både som leverantör, installatör och användare, har vi en unik kunskap och kan erbjuda en produktmix som ger bästa möjliga kvalitet och kontroll, både vid inspelning, mixning och broadcast.

Vi är en totalleverantör, förutom produkter erbjuder vi även installation, driftsättning, service och support av våra produkter och system. I vår produktportfölj har vi en rad världsledande varumärken, men vi är inte bundna till specifika agenturer utan vårt mål är att vara ett problemlösande företag.

Vi är medlem i LLB, branschföreningen Ljud, Ljus och Bild.

Slå oss en signal, skicka ett e-mail eller besök oss, så berättar vi mer vad vi kan göra för just dig. Glöm inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev som skickas ut med jämna mellanrum, där får du information om nya produkter, erbjudanden och mycket mer.


Soundware finns även i Danmark och Norge. Se här för mer information:
Soundware Denmark - www.soundware.dk
Soundware Norway - www.soundware.no

Sök
Nyhetsbrev anmälan  
Tidsbegränsad Kampanj!
23-11-2018
prikker_newsblok.gif
Nu kommer ett nytt keyboard till Pro Tools med upplysta tangenter

Nu kommer ett nytt keyboard til...

14-11-2018
prikker_newsblok.gif
ClearCom E-IPA
13-11-2018
prikker_newsblok.gif
:: Besök Soundware i Norge och Danmark::
:: Se också Danmon Sverige ::


Denna webbplats använder cookies för att mäta trafik och optimera webbplatsens innehåll. Genom att fortsätta att surfa, godkänner du användandet av cookies. Läs mer