Header:

Guntermann & Drunk Systems - KVM Extenders

Billede - oversigt sideblok:
Content - kopi tekst:
De vanligaste problemen som uppstår vid användning av vanliga KVM lösningar vid redigering, är att de inte ger dig full upplösning på två monitorer och kontroll utan delay. Gunter Mann & Druncks ledande analoga och digitala KVM lösningar har löst dessa problem åt dig.

Deras produkter präglas av mycket hög prestanda, tillförlitlighet, solid teknologi och mycket hög kvalitet. G & D har ett optimalt utbud av produkter och lösningar för broadcast och post produktion. G & D är nästan ensam leverantör inom TV-sektorn i Tyskland.

guntermann_drunck1_400.png

Med sina multi-plattform KVM Extenders, kan högljudda och störande datorenheter flyttas ut ur bullerkänsliga produktionsmiljöer. Datorutrustning och de människor som handhar systemen det kan vara upp till 10.000 meter bort från varandra - och bara ihopkopplade med vanligt standard kablage som CAT5/6 eller optisk fiber.

KVM Extenders kan skicka signaler för tangentbord, pek-don, video, ljud, RS232 och USB. Med stöd för olika videoformat (DVI + VGA), hög bildkvalitet och integration med specialiserade tangentbord för TV produktion, erbjuder G & Ds KVM Extenders ett komplett koncept.

guntermann_drunck2_400.png

Med KVM Switcher och Matrix switcher till olika datorenheteter kontrolleras och administreras från en eller flera användarpaneler. Det är användbart i stora produktionsmiljöer, eller för att ge samtidig åtkomst för flera användare av produktionsutrustning, i t ex. OB-bussar.

Alla lösningar från G & D har hög prestanda och låg latency, och ger förlustfri kommunikation mellan utrustning och den anslutna datorutrustningen. IP-baserade lösningar ger tillgång till administration av datorutrustning över Ethernet, ända ner på BIOS-nivå.
guntermann_drunck3_400.png
Du kan läsa mer om marknadens bästa KVM-lösningar här...

Ta ut datorutrustningen från studiomiljön

G & Ds KVM-lösningar gör det möjligt att flytta all datorutrustning ut ur studion och in i egna maskinrum. Programledare, tekniker och producenter, har full tillgång till datorutrustningen från sina produktionslokaler. I realtid - utan förlust av kvalitet eller kontroll. Genom att flytta datorutrustningen ut ur studion sänks ljudnivån och samtidigt minskar behovet av kyla i bullerkänsliga produktionsmiljöer.

guntermann_drunck4_400.png

KVM-lösningar från G&D ger dig dessutom:

-Platsbesparande lösningar för OB-bussar
-Lätt och flexibel konfiguration för mobila produktioner
-Övervakning och hantering av utrustning

Besök Gunter Mann & Druncks hemsida och läs allt om hur deras produkter och lösningar kan ge dig en enklare produktionsvardag - med högre kvalitet på produktionerna!

Guntermann & Drunck

    Soundware Sweden  |  Kronborgsgränd 13 - SE-164 46 Kista   |  Telefon: (+46) 08-527 127 50  | info@soundware.se

    Soundware Sweden är en del af DanTechnologies A/S och en integrerad del af Danmon Group
    Soundware samlar statistik av cookies för att förbättra användarupplevelsen.
    LÄS MER HÄR
    Acceptera cookies